Tell me more.

Waarom is een zelf gekozen ceremoniespreker een goed idee?

Voor zo’n belangrijk moment als je trouwceremonie wil je iemand met wie je een klik hebt. Iemand die jullie verhaal op jullie manier kan vertellen is die investering dubbel en dwars waard.
Ik neem alle tijd, luister naar jullie wensen, alles is mogelijk! Ik denk mee, zorg voor de woorden die bij jullie passen en maak er een prachtig feest van. Willen jullie schuiven met de tijd van de ceremonie? Geen probleem. Loopt het uit? Geen stress, ik ben er op die dag alleen voor jullie. En dat geeft jullie de rust om jullie trouwceremonie op de best mogelijke manier te kunnen beleven.

Hoe is de sfeer in een ceremonie bij Jasperien?

Bruidsparen kiezen voor in de eerste plaats voor mij om de klik die we hebben. “What you see is what you get”: Ik ben enthousiast, verbindend en betrokken. En dat betekent dat “mijn” ceremonies vooral ontspannen zijn, vrolijk en warm. Ik zorg ervoor dat iedereen zich betrokken en verbonden voelt bij jullie verhaal. Er wordt gelachen en soms ook een traan weggepinkt. Vooral laat ik mensen intens genieten van dit moment. Jullie trouwdag wordt een levenslange mooie herinnering.

Wat doen we tijdens het kennismakingsgesprek?

Wat mij betreft is het belangrijkste van het kennismakingsgesprek kijken of we een klik hebben. Jullie komen bij mij thuis, we bellen of Facetimen om elkaar te zien en te leren kennen. Jullie willen van alles van mij weten, dus ik vertel over wie ik ben, hoe ik werk en wat mij beweegt. Op mijn beurt wil ik jullie ook al leren kennen. Een goed gevoel zorgt voor een geweldige ceremonie! Zullen we kijken of er een klik is? 

Kunnen wij overal in Nederland trouwen?

Ja dat kan!

Als jullie favo plek een officieel goedgekeurde trouwlokatie is, kan ik als beëdigd trouwambtenaar jullie wettelijk huwelijk sluiten. Ik word dan benoemd voor een dag.
Als jullie willen trouwen op een bijzondere plek die niet door een gemeente wordt goedgekeurd, dan vieren we jullie liefde in een ceremonie van het hart met mij als jullie ceremoniespreker. Voordeel is dat zo'n ceremonie altijd en overal kan plaatsvinden! 


Wanneer moeten wij je boeken?

Voor een trouwceremonie nemen koppels meestal een jaar van te voren contact op. Vooral mei, juni en september zijn gewild om te trouwen en ik sluit maar 1 huwelijk per dag. Dus als je een datum hebt, neem snel contact op, dan kijk ik in mijn agenda of we samen jullie liefde kunnen vieren. 

Waar werk jij?

Ik werk waar jullie mij nodig hebben in Nederland. Ook als jullie een ceremonie plannen in het buitenland, reis ik graag met jullie mee om jullie verhaal te vertellen.

Wat kan je verder voor ons doen?

Voor elk type ceremonie denk ik graag mee over de opstelling, rituelen, persoonlijke beloftes, het betrekken van geliefden in de ceremonie, muziekmomenten enzovoort. Ik heb veel ervaring en deel die graag met jullie. Mijn doel is dat jullie het moment krijgen dat jullie voor ogen hebben.

Kunnen we andere mensen bij de ceremonie betrekken?

Absoluut! Dat maakt een ceremonie juist zo persoonlijk. Vertel me jullie plannen en ik denk met jullie mee.

Wat kost een ceremoniespreker/trouwambtenaar?

Voor elke ceremonie lever ik maatwerk en daarin investeer ik mijn passie, ervaring en heel wat uren. Die uren zorgen ervoor dat de trouwceremonie jullie net zo goed past als de trouwjurk en het pak dat je draagt op je huwelijksdag. Klinkt dat goed? Uitleg over hoe mooi het kan zijn en jullie investering voor een onvergetelijke ceremonie vind je hier.

Wat kost ons burgerlijk huwelijk met jou als beëdigd trouwambtenaar?

Als wij samen in zee gaan en ik word jullie trouwambtenaar voor jullie burgerlijk huwelijk, dan moet je rekening houden met de volgende kosten die voor jullie rekening komen:
- de leges (kosten die je aan de gemeente betaalt) voor jullie burgelijk huwelijk op de lokatie van jullie keus - de leges voor mijn benoeming voor één dag.

Daarnaast betalen jullie mij voor de opdracht om jullie toespraak tot een onvergetelijk moment te maken.  Meer daarover vind je hier. 

Terug naar de bovenkant van de website