Reviews van happy couples.

Proef de sfeer!Fotocredits: @wat.een.plaatje

Kom in de stemming door de reacties van lieve bruidsparen na hun trouwceremonie met mij.
Trouwceremonies op het strand, op een kasteel, in een boomgaard en op nog veel meer mooie plekken.
Het betekent veel voor mij om hun lieve reacties te lezen - als zij gelukkig zijn, ben ik dat ook! 
Word je ook zo enthousiast van deze reacties? Ja, wij zijn enthousiast en willen jou spreken!
Nog vragen? Kijk dan eerst even bij de FAQ.

"Jasperien was de trouwambtenaar bij onze luchtvaartbruiloft op Schiphol. Omdat onze gasten uit verschillende landen kwamen heeft ze het in het Nederlands, Engels en Spaans gedaan. En dat waren prachtige woorden, steeds wisselend van taal, zonder hetzelfde letterlijk te herhalen. Waarbij iedereen altijd begreep wat er werd verteld. Het voelde voor ons alsof de tijd even stilstond, en we zullen het nooit meer vergeten. We gunnen ieder bruidspaar zo'n fantastische ambtenaar."

J & P

Jasperien is iemand die de bruiloft tot een next level kan tillen! Niet 'gewoon' zomaar een ceremonie. Het draait echt om het koppel en ze betrekt het publiek hier heel mooi bij! Het is voor de gasten niet alleen een verhaal die zij moeten aanhoren, maar ze kunnen echt opgaan in het verhaal.
Bij ons heeft Jasperien drie talen gesproken; Italiaans/ Nederlands & Engels. Alle drie perfect!! En wat een prachtig verhaal heeft zij gesproken over ons. Zonder Jasperien was onze ceremonie niet compleet. Ik raad Jasperien dan ook echt aan iedereen aan!

Y&D

“Jasperien is een fantastisch mens. Ze doet haar vak met heel veel liefde en dat merk je Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot aan de ceremonie. Ze is oprecht, hartelijk, enthousiast en betrokken. Onze ceremonie was prachtig, het was 32 graden en Jasperien stond in de volle zon en dat moet onwijs heet zijn geweest maar dat liet ze zeker niet merken. We hebben ontzettend veel leuke reacties gehad van onze gasten na de ceremonie omdat het verhaal persoonlijk en boeiend was. Zoek dus niet verder en ga voor Jasperien”

J & A

"Omdat we onze ceremonie in drie talen wilden houden (Nederlands, Spaans en Italiaans) kwamen we bij Jasperien terecht. En daar hebben we geen moment spijt van gehad. Jasperien is super leuk en sympathiek en heeft van de ceremonie iets speciaals gemaakt. Het was ook voor alle internationale aanwezigen heel leuk omdat ze steeds switchte van taal. Voor ons een onvergetelijke ervaring!"

C & J

“Jasperien, jij hebt van onze trouwdag een onvergetelijke dag gemaakt, we hebben zoveel complimenten gekregen! Iedereen was erg onder de indruk van niet alleen je ongelooflijke talenkennis, maar de mooie woorden die je gebruikt hebt om ons te vieren, zo mooi, je hebt een bijzonder talent Jasperien! Dank normaals, con tutto il cuore!”

C & J

“Jasperien heeft onze ceremonie in Nederlands en Spaans perfect voltooid! De ceremonie was persoonlijk, ontspannen en leuk, precies zoals wij hadden gehoopt. Haar toespraak droeg bij aan de sfeer met leuke verhalen en herinnering. Ze heeft echt begrepen wie en hoe we als individuen en als gezin zijn, alle gasten met ons hebben erg genoten van de ceremonie!"

Dit willen wij ook

C & A

“Wij wensen jou ongelooflijk te bedanken voor de fantastische ceremonie. Jij hebt er voor gezorgd dat het plaatje af was, en kreeg iedereen mee in de sfeer van romantiek en idyllische beelden. De verwoordingen en hoe je alles aan elkaar hebt gesproken waren zoals we maanden geleden zelf omschreven als prachtig, ludiek, emotioneel en uniek. Elke zin heb je op jouw manier gebracht en juist dit heeft ons ongelooflijk geraakt. De reacties en commentaren van familie en vrienden waren dan ook meer dan lovend. We zijn jou zeer dankbaar om dit droom-moment voor ons perfect te maken! We konden het ons niet beter voorstellen!”

A & F

"Wow, wij waren zeer onder de indruk van Jasperien. In een leuk, informeel gesprek hebben we onze geschiedenis met Jasperien besproken en aangegeven wat we graag benoemd zouden willen hebben en wat niet. Het resultaat was echt geweldig. Een persoonlijk, ontroerend, vrolijk en soms ook komisch verhaal over ons. Naderhand van de gasten vele complimenten gehad. Het werd ook zeer gewaardeerd dat Jasperien haar toespraak in meerdere talen kon doen. Ze switchte in ons geval tussen het Nederlands, Engels en Portugees. Uiteindelijk zijn wij ontzettend blij dat we Jasperien gevonden hebben en heeft ze absoluut bijgedragen tot het onvergetelijk maken van onze dag."

J & K

"We hadden een prachtige ceremonie met Jasperien, met best wat uitdagingen voor haar omdat we veel buitenlandse gasten hadden. Ze wisselde heel soepel van het Engels naar het Frans, waardoor al onze gasten zich betrokken voelden. Jasperien vertaalde ons verhaal en emoties op een subtiele manier en heeft een persoonlijke en enthousiaste stijl van vertellen. Ook de voorbereiding deed Jasperien heel goed, ze nam uitgebreid de tijd voor ons gesprek. Nogmaals hartelijk dank!"

J & F

Jasperien is een superhartelijke en lieve vrouw die zich 100% inzet om een prachtige speech te schrijven en alles in goede banen te leiden. Een leuk detail is dat Jasperien bij ons in de straat woont en wij haar nog regelmatig tegen zullen komen. Aan alles merkten we dat Jasperien er heel veel plezier in heeft om mensen te trouwen, en dat is zo leuk om te merken als bruidspaar. Hoe mooi Jasperien alles wat wij in het gesprek van te voren gezegd hadden verwerkt had in een speech vonden we allebei ontroerend.

F & J

“We willen nogmaals benadrukken hoe bijzonder het was, hoe jij als captain ons en alle passagiers in drie talen hebt vervoerd, en in vervoering bracht. Het voelde voor ons alsof de tijd even stilstond, en we zullen het nooit meer vergeten. We hopen dat je nog bij veel stellen zo'n mooie indruk achterlaat.”

J & P

"(Ook) Wij waren de gelukkigen met Jasperien als trouwambtenaar. Ze heeft ons verhaal zo mooi en persoonlijk verteld. Met precies de juiste balans tussen een lach en een traan. Door het gesprek met ons, maar ook de woorden van familie en vrienden, heeft ze zo'n waardevolle speech gehouden waar wij nog lang van kunnen nagenieten. Dankjewel Jasperien. Het was een feest om door jou getrouwd te worden!"

J & C

Terug naar de bovenkant van de website