Jasperien's stijl

Trouwen in jullie stijl

Trouwen is iets enorm persoonlijks. Je kiest die ene persoon om de rest van je leven mee door te brengen uit álle mensen die hier op de aardbol rondlopen. Jullie zijn samen uniek en dus willen jullie de liefde vieren op de manier die bij júllie past.

Keuzestress
Op het moment dat je besluit te gaan trouwen zijn er zoveel keuzes te maken! Het internet is één grote speelplaats vol informatie waarmee je de trouwdag kunt inkleuren zoals je wil. Alles in het rood, zand- of juist veelkleurig? Geen probleem; van de ruwe schets tot het kleinste detail, van van Appelscha tot Zaamslag is er keus te over!

Mijn stijl

Trouwambtenaren zijn er ook in alle soorten en maten. Mijn maten hebben jullie niet nodig, voor jullie is het belangrijk te weten wat voor soort spreker ik ben. Op de eerste plaats ben ik gepassioneerd van trouwen!

Mijn werk is echt mijn hobby, ik word zó blij vaneen mooie trouwceremonie.
In mijn ceremonies staan jullie voorop, met alles wat daarbij hoort. Samen gaan we de reis naar jullie jawoord aan. Daarvoor wil ik alles van jullie leven, liefde en geliefden weten. Niet alleen alledaagse, maar ook minder alledaagse dingen komen aan bod. Ik zoek andere invalshoeken bij vrienden of familie. Zo kom ik heel dicht bij jullie. En dan is het aan mij om alles samen te brengen en woorden, gevoelens en mensen te verbinden. 
Mijn stijl? Enthousiast, warm, verbindend en stijlvol. Willen jullie anderen betrekken in de toespraak? Dat kan! Zelf wat zeggen? Nog leuker! Er is alle ruimte voor interactie, dat geeft een ceremonie juist dat extra beetje sfeer. 
En belangrijk voor internationaal getinte ceremonies: ik kan jullie vloeiend toespreken in het Engels, Spaans, Frans en Duits, Italiaans en Portugees.
Maar, voor wie "gewoon" in het Nederlands wil trouwen, dat kan natuurlijk ook! Niet te vergeten: Zeeuws en een Vlaams accent liggen ook op het puntje van mijn tong.

Wat júllie willen...daar gaat het om.

Jasperien

 

We zien het helemaal voor ons!

Terug naar de bovenkant van de website