Afscheid.

Afscheid moeten nemen van een geliefde, is intens verdrietig.
Met dierbaren stilstaan bij zijn of haar leven, met woorden die recht doen aan de persoon die gemist wordt, is een waardevol moment. 
Voor zo'n moment de juiste woorden vinden kan moeilijk zijn. Hierbij kan ik je helpen. Ik zet voor jou je gevoelens en gedachten om in woorden. Op deze manier breng je het verhaal, het leven en de liefde van je dierbare in passende woorden tijdens het afscheid. Zodat ook dit moment een blijvende herinnering wordt.

Contact

Contact

Bel mij na jullie verlies en als je iets wilt zeggen tijdens het afscheid, maar niet goed weet waar te beginnen.

Kennismaken

Kennismaken

Bij je thuis hebben we een gesprek over wat je wil verwoorden tijdens het afscheid. Samen praten we over het levenspad van de overledene, met daarbij mooie en moeilijke momenten, herinneringen en anekdotes. Door je openhartigheid kan ik dichtbij komen en recht doen aan de dierbare. Je woorden zet ik om in een mooi verhaal. Desgewenst kan ik de tekst in het Engels of Spaans schrijven.

Verhaal

Verhaal

Nadat ik het verhaal zorgvuldig op papier heb gezet, leg ik het aan je voor. Het moet namelijk helemaal goed voelen. Voorafgaand aan de dag van het afscheid krijg je van mij de tekst, in grote letters en goed leesbaar, aan huis bezorgd. Zo kan je tijdens het afscheid een verhaal brengen dat recht doet aan degene die jullie moeten missen. 

Tarieven

Tarieven

Ik besteed veel zorg en tijd aan de voorbereiding van de blijvende herinnering die de afscheidswoorden moeten zijn.

Tarief voor afscheidswoorden in het Nederlands: € 540
Tarief voor een afscheid in meer talen: € 600
Deze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten à € 0,45 per kilometer (vanaf 50 km van mijn woonplaats)

Terug naar de bovenkant van de website