How to get married in Holland

Luister naar alles over jullie trouwceremonie in 1 podcast.

Kan ik in Nederland trouwen? Wie mag mijn getuige zijn? Wat is een ceremonieel huwelijk? Wat is typisch voor een Nederlandse bruiloft? Zijn er gewoontes en rituelen? Wie trouwt ons? En waar kan ik trouwen?

Dit soort vragen krijg ik regelmatig van trouwlustige koppels die niet uit Nederland afkomstig zijn. En daarom kan je nu alle antwoorden op deze vragen vinden in de eerste engelstalige podcast over trouwen in Nederland. Welkom bij ‘How to get married in Holland’, de beste podcast voor koppels die in Nederland willen trouwen, maar die niet precies weten waar te beginnen. 

iTunes: How to get married in Holland
Spotify: How to get married in Holland

Of je nu een grootse dag plant of een intieme bruiloft, samen met mijn collega trouwambtenaar en celebrant Daphne van den Boogaard, help ik je met die vragen op een leuke en makkelijke manier. 

Heb je behoefte aan handige informatie en inspirerende tips voor jullie trouwceremonie in ons vlakke en fantastische landje? Abonneer je dan op onze tweewekelijkse podcast "How to get married in Holland’  op iTunes, Spotify of je favoriete app. En mis je iets in de podcast? Laat het me weten! 

Terug naar de bovenkant van de website