Jasperien - Next level ceremoniespreker

Trouwambtenaar en ceremoniespreker JasperienGeweldige trouwambtenaar

De geweldige trouwambtenaar die mij en mijn lief trouwde is de reden waarom ik dit fantastische werk heel graag wilde doen. We hadden een prachtige, persoonlijke trouwceremonie die raakte en verbond. Ik kijk er nog steeds met heel veel plezier op terug. 

Next level
Nú heb ik zelf die beste baan van de wereld! Wat een eer dat ik verhalen mag verwoorden op zo'n intiem moment. Éen van 'mijn' bruidsparen verwoordden mij als een next level trouwambtenaar. Wat een mooi compliment! Jullie zullen tijdens jullie trouwceremonie dan ook intens genieten van de allerleukste, verrassendste en mooiste toespraak waar de liefde vanaf spat.
Willen jullie het ook zo beleven? 

Wereldburger en levensgenieter
Zo zie ik mezelf. Over de wereld gezworven en in Barcelona en Londen gewoond. Nu al een hele tijd erg gelukkig in Nederland. Ik ben een levensgenieter! Ik houd van lekker koken en eten met familie en vrienden. Een grote tafel, met dampende pannen vol lekkers, een goed glas wijn en lieve mensen om me heen, hoe fijn is dat? Verder duik ik graag in een goed boek, houd ik van films, sport, buiten zijn en bewegen. Mijn horizon verbreden doe ik nog steeds heel graag, ik ben gek op reizen en me onderdompelen in het onbekende.

Hoe ik in het leven sta? Elke dag heeft iets moois en dat ontdek ik elke dag. Positief. Gelukkig. Vrolijk.
Dat ben ik. Zitten jullie er ook zo in? 

Ja, laten we kennismaken!

Terug naar de bovenkant van de website