Schrijf je trouwgelofte

Spannende vraag: "Wil je je trouwgelofte uitspreken?"

Stel, je gaat trouwen en je trouwambtenaar vraagt of je een persoonlijke trouwgelofte wilt uitspreken tijdens je trouwceremonie? Wat is dat voor een spannende vraag? Je eerste gedachte is vast dat JA zeggen al spannend genoeg is. En dan zoiets als een persoonlijke trouwgelofte schrijven én uitspreken op dat ene spannende moment?

Een trouwgelofte tijdens je ceremonie is spannend, dat is zeker. Maar het is ook heel mooi. Als trouwambtenaar en ceremoniespreker weet ik dat een trouwgelofte die je zelf schrijft en uitspreekt voor een heel bijzonder moment zorgt. Bovendien: met mijn ervaring kan ik alle hulp geven die je nodig hebt bij het schrijven van je trouwgelofte. Zie je het echt niet zitten op dit moment, maar wil je wel wat zeggen tegen elkaar? Doe het dan op een rustig moment van de dag, bijvoorbeeld als je elkaar voor het eerst ziet. 

Dus waar wacht je op! Ik help je graag met mijn tips zodat jij tijdens jouw ceremonie of op jouw trouwdag de mooiste trouwgelofte kan uitspreken tegen jouw lief.

Ja, wij willen hulp voor onze eigen geloftes.

 

Terug naar de bovenkant van de website