Mijlpalen vieren.

600_placeholder.gifVier het leven!

Ons leven zit boordevol mijlpalen. Mijlpalen van leven en liefde die je wilt vieren met lieve mensen om je heen, mijlpalen die mooie woorden verdienen. Woorden om mensen te bedanken voor wat zij betekenen, woorden om terug te kijken of om stil te staan bij een bijzonder moment. Jullie verhaal en mijn woorden zijn de beste ingrediënten om deze momenten onvergetelijk te maken.

Wat kan ik allemaal met jullie vieren?

- Een geboortefeest, om jullie kindje welkom te heten in jullie gezin en familie
- Een huwelijksjubileum
- Hernieuwen van jullie jawoord
- Een vertrek naar het buitenland
- Een jubileum op het werk
- Een afscheid op het werk

Ja! We hebben wat te vieren. 

Contact

Contact

Bel of mail mij met jullie plannen, ik denk met jullie mee. 

Verhaal

Verhaal

Nadat ik het verhaal heb verwoord, leg ik het aan jullie voor. Het moet voor jullie helemaal goed voelen. Op de dag van jullie mijlpaal sta ik er voor jullie. Na afloop krijgen jullie de tekst ingebonden toegestuurd.

Kennismaken

Kennismaken

Voor een viering in de privésfeer; Bij mij thuis hebben we een gesprek over de inhoud van jullie mijlpaal. Past dat niet, dan zoeken we een andere oplossing.
Voor een zakelijke aangelegenheid kom ik graag naar jullie bedrijf.
Bijdrages van andere sprekers, muziek alles is mogelijk. Desgewenst kan ik de viering gedeeltelijk of geheel in een andere taal uitvoeren. Ik spreek vloeiend Engels en Spaans en beheers ook andere moderne talen goed.

Tarieven

Tarieven

Ik besteed heel veel zorg en tijd aan de voorbereiding van de blijvende herinnering die de viering van jullie mijlpaal moet zijn. Ik maak voor jullie een prijs op maat. 

Terug naar de bovenkant van de website